Alfie Kohn – a patra oara in Romania, la Bucuresti si Cluj

Alfie Kohn, unul dintre cei mai apreciati speakeri internationali pe teme de parenting si educatie, revine in 2019 in Romania pentru doua noi conferinte: la Bucuresti pe 16 martie si la Cluj-Napoca pe 17 martie, la invitatia Totul despre mame.

Conferinta de la Bucuresti are loc la Muzeul National De Arta Al Romaniei (Sala Auditorium), iar conferinta de la Cluj se va desfasura la Transylvania College.

Alfie Kohn este sociolog si autor a 14 carti despre parenting, educatie si management. Printre cartile sale se numara ”Parenting Neconditionat”, ”Pedepsiti prin recompense” si ”Mitul temei pentru acasa”, publicate de editura ”Totul despre mame”.

Volumul ”Parenting neconditionat”, publicat in 2013, a devenit in scurt timp bestseller, cu peste 10.000 de exemplare vandute, schimband mentalitatile multor parinti preocupati de cresterea constienta a copiilor lor.

Sintagma „parenting neconditionat” defineste, in viziunea lui Alfie, acel stil de educatie in care parintii nu pedepsesc comportamentul gresit al copilului si nu ofera recompense pentru buna purtare, oferind, in schimb, iubire neconditionata si permitand copiilor sa faca propriile alegeri.

In cadrul conferintelor pe care le va sustine in luna martie la Bucuresti si Cluj, Alfie Kohn le va vorbi parintilor despre cum pot deveni cei mai buni prieteni ai copiilor lor si despre cum pot trece „De la pedepse si recompense la cooperare si colaborare”.

Biletele pentru conferintele sustinute de Alfie Kohn pe 16 si 17 martie pot fi achizitionate accesand shop.totuldespremame.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s