Milina aduce primavara, in turneu prin tara

Teatrul pentru copii MOMOLINO a pornit un mic turneu prin tara, propunandu-si sa aduca bucurie si teatru de calitate cat mai multor copii din Romania cu o premiera dinamica si emotionanta, spectacolul “Milina aduce Primavara“. 

Dupa succesul inregistrat in luna februarie in Bucuresti si Constanta, urmatoarele doua spectacole Milina aduce primavara vor ajunge, pe 2 martie (ora 11.00) la Buzau, iar pe 9 martie (ora 11.00) la Craiova.

Milina aduce Primavara este un spectacol cu rima, cu muzica, magie si veselie, un spectacol despre curaj si despre cat de hotarat este un copil atunci cand face propriile alegeri, cand stie cu adevarat ce isi doreste si are incredere de sine.

Spectacolul spune povestea Milinei, o fetita inimoasa care se imprieteneste in vis cu un spiridus pe nume Zac si pornsc impreuna intr-o aventura care-i poarta pana in departatele tinuturi de zapada si gheata. Dorindu-si nespus sa readuca copiilor bucuria, verdele, florile si veselia, cei doi aventurieri vor s-o convinga pe Regina de gheata sa elibereze Primavara.

Spectacolul este o productie Momolino Teatru si Povesti pentru copii, se adreseaza copiilor intre 3-12 ani si are o durata de 60 de minute. Textul si regia spectacolului ii apartin Antoanetei Zaharia (actrita, regizor, dramaturg si mamica de doua fete si un baiat), iar din distributie fac parte Antoaneta Zaharia, Clara Aquilera Flores si Mihaela Velicu. Scenografia si costumele sunt realizate de Mira Loghin, muzica ii apartine Ninei Neagu, iar grafica e semnata de Marius Damian.

Biletele la spectacolul „Milina in cautarea primaverii” pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s