Ai grija la vacanta all inclusive!

Daca ai ales sa pleci intr-o vacanta all inclusive, este indicat sa ai grija la ce mananci. Iata ce poti face pentru a avea parte de o vacanta relxanta, dar si sanatoasa in acelasi timp.

Pachetul de camera de hotel si trei mese pe zi, cunoscut si ca all inclusive, este foarte ademenitor, datorita preturilor mici. „Din pacate, exista un pret ascuns: sanatatea noastra”, este de parere Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.

Iar motivul este simplu: facem abuz de mancare si, desi in meniuri sunt si optiuni sanatoase, de obicei, alegem cele mai nesanatoase feluri. Ca urmare, nu numai ca luam kilograme in plus, dar ne afectam si organismul.

Insa vacanta ar trebui sa fie o ocazie in care sa ne repunem pe picioare. Mintea si corpul sunt relaxate si avem mai mult timp sa ne ingrijim de ele.

„Este momentul cel mai bun sa incepi un program de schimbare a vietii in bine”, spune Cristian Margarit. El chiar a facut un experiment cu fiul sau, pentru a-i arata diferenta intre sucuri procesate si sucuri naturale, in timp ce se aflau intr-o astfel de vacanta all inclusive.

Afla aici cum si-a convins copilul sa aleaga alimente sanatoase.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Un comentariu la „Ai grija la vacanta all inclusive!”

  1. Off… iar pentru acele preturi mici.. calitatea este de asemenea scazuta… in spatele mirodeniilor se ascund produse congelate, conservate si pe baza de praf 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s