Ai facut tot ce trebuia pentru inceperea anului scolar? (P)

 

Stim cu totii ce inseamna un inceput de an scolar. Hainute noi, incaltaminte noua, rechizite, ghiozdan, emotii din partea parintilor, tristete din partea copiilor. Si daca ai crezut ca lista de cheltuieli s-a terminat odata cu inceperea anului scolar, ei bine, nu. Inca asteptam lista de la profesori de manuale, caiete speciale, culegeri.

Inceperea scolii inseamna si reorganizarea familiei. Copilul trebuie obisnuit din nou sa se culce si sa se trezeasca mai devreme, iar pentru parinti inseamna replanificarea programului pentru a putea duce si lua copilul de la scoala.

Traficul s-a dublat de cand a inceput scoala, zonele din jurul scolilor sunt extrem de aglomerate, iar ca sofer iti trebuie o atentie sporita. Pe langa toatea acestea, insa, mai trebuie sa bifezi un punct pe lista: verificarea masinii. Ea trebuie sa intre pe lista de prioritati la inceperea anului scolar, caci siguranta copiilor nostri este responsabilitatea tuturor.

Veste buna este ca macar acest lucru nu mai inseamna o cheltuiala in plus, orice masina ai avea. Surpriza vine de la AD Garage, o retea cu peste 120 de service-uri auto la nivel national, care iti ofera o verificare complet GRATUITA pe toata durata lunii septembrie, pentru orice marca auto:

Verificare sistem de franare

Verificare sistem de directie (control de rampa)

Testare punct de inghet lichid racire.

Intra aici ca sa afli mai multe detalii si sa gasesti cel mai apropiat service AD Garage din orasul tau.

Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice ale masinilor de ultima generatie, mecanicii din toate service-urile auto AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Toate piesele auto comercializate si montate de reteaua AD Garage provin de la cei mai mari producatori de piese auto din Europa si respecta normelor europene.

Programeaza-te telefonic pentru verificarea gratuita, luna septembrie e foarte aglomerata!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s