Eroii de langa noi

Cauti eroi prin filme, carti sau povestile de prin ziare? Andreea Marin iti propune sa te uiti putin in jur, la eroii de zi cu zi, care se afla chiar langa tine. Iata un astfel de om.

Noi, femeile, suntem mult mai dornice sa impartasim ce traim, ce simtim, ce dorim. Uneori ii judecam gresit pe partenerii de viata, tocmai pentru ca lipsa cuvintelor pare pentru noi indiferenta, lipsa de dorinta sau pricepere, lipsa de sprijin. Si uneori gresim”, este de parere Andreea Marin.

Ceea ce urmeaza este povestea unui om care este erou de doua ori in fiecare zi: in primul rand pentru ca este tata, iar in al doilea rand pentru ca este pompier.

Nu iti poti da seama cu precizie prin ce trece o persoana, pana cand nu ii auzi povestea. Nu stii cat de usor sau greu ii este locul de munca, nu stii ce simte in fiecare zi, daca este vesel sau trist, curajos sau timorat. Trebuie sa asculti povesti si sa intelegi de ce fiecare dintre noi, in felul nostru, suntem niste eroi.

Iata o astfel de poveste aici, la Pretuieste Viata.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s