Adi Despot: Pentru familia mea, as renunta inclusiv la muzica

Adi Despot: Pentru familia mea, as renunta inclusiv la muzica

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, am avut ocazia sa vedem alta latura a rockerului Adi Despot, anume cea de tata topit dupa familia sa. Alaturi de el, am povestit despre greutatile si bucuriile vietii de parinte, despre sentimentul de a-ti vedea copiii crescand si despre propria sa copilarie. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Copiii lui Adi Despot sunt deja in preadolescenta, la 13 si 11 ani. Merg singuri cu metroul pana la scoala si deja incep sa aiba tot mai multe preocupari in afara sferei familiei. Si in acest lucru sta dorul cel mai mare al taticului muzician.

A fost o perioada foarte draguta, in care mergeam de mana pana la scoala, dup-aia a urmat o perioada nu atat de draguta, in care, in momentul in care ajungeam in perimetrul scolii, isi luau mainile din mainile noastre”, povesteste el. „Pe masura ce trece timpul si copiii cresc in varsta si in viata, imi este din ce in ce mai frecvent dor de amintirile cu ei mici – mi-e dor de mirosul de lapte din casa, din perioada in care erau bebelusi, mi-e dor de noi umbland in patru labe dupa ei prin casa cand incepeau sa mearga si asa mai departe.”

A fost dezarmant sa il ascultam pe solistul trupei Vita de Vie, cel care ne canta sa dam sunetul mai tare, povestindu-ne cu atata sensibilitate despre dragostea pentru copiii sai.

Intrebat fiind la ce ar renunta pentru familia sa, muzicianul ne-a oferit un raspuns simplu, dar intens: „as renunta inclusiv la muzica”.

In momentul in care incep sa compun si pe parcursul melodiei, sunt foarte transpus si cu mintea in alta parte. Sunt zile, saptamani, luni, in care mintea mea e in alta parte si nu este alaturi de oamenii pe care ii iubesc si care cresc atat de repede. Sunt multe dati cand simt ca muzica ma tine departe si, din fericire, nu trebuie sa aleg intre cele doua si pot sa ma bucur de amandoua.

Asculta tot interviul cu Adi Despot, acum, in podcastul de mai jos.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s