Stimulare motorie a copilului, prin activitati jucause

Stimulare motorie a copilului, prin activitati jucause

Pentru o crestere cat mai armonioasa, specialistii recomanda ca prichindeii sa faca miscare chiar si la varste sub un an, bineinteles ajutati de parinti. La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, vei avea ocazia sa faci miscare cu puiul tau, alaturi de prietenii de la KinetoBebe, la atelierele de stimulare motorie. Afla mai multe despre activitatile lor, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Raluca Chisu, fondatoarea KinetoBebe, a venit intr-o editie speciala a emisiunii gazduite de Simona Dragomir pentru a ne vorbi despre ce le-a pregatit parintilor si copiilor de 1 iunie.

Astfel, am aflat ca ne vom intalni cu membri din echipa KinetoBebe in urmatoarele spatii din Parcul Alexandru Ioan Cuza:

  • in Zona Itsy Bitsy Bebe – vor fi trasee special concepute pentru micutii cu varste intre 1 si 3 ani, unde prichindeii vor invata sa sara, sa se rostogoleasca, sa se dea peste cap si multe altele;
  • in Zona Itsy Bitsy Sport – aici, copiii ceva mai mari vor putea intra intr-un joc cu obstacole; de asemenea, va fi si un traseu special pentru micutii aflati in fotoliu rulant;
  • la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting – Raluca Chisu va discuta cu parintii despre stimularea motorie si cognitiva sanatoasa pentru copiii de 0-3 ani.

Afla mai multe despre importanta stimularii motorii, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s