Abdomenul plat

Este bine sa facem exercitii fizice nu d pentru a stabiliza zona lombara, penru a preveni durerile de spate, eventualele probleme ale respiratiei si ale perineului.

Un tonus bun al musculaturii abdomenului ajuta sa avem o digestie buna si deasemenea un tranzit bun. Sunt utile in orice moment al vietii exercitiile fizice, insa este foarte important modul in care le executam si sa le corelam cu o respiratie corecta si o postura corecta a bazinului.

Pentru femeile care au nascut este recomandat sa nu faca efort in zona abdominala in primele 4 saptamani de la nastere, iar pentru cele care au facut cezariana, dupa o luna si jumatate este indicat sa se apuce.

Daniela Stanca, kinetoterapeut doctor, ne ofera sfaturi pentru a avea abdomenul plat, dar si beneficiile pe care le au asupra organismului exercitiile fizice, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s