„Cainele, adevaratul meu prieten” isi da intalnire cu spectatorii din 27 ianuarie la cinema

 

Poveste a unei prietenii autentice si devotamentul unui simpatic patruped fata de stapanul sau vor starni un amalgam de emotii in filmul de familie „Cainele, adevaratul meu prieten”, distribuit de Freeman Entertainment in premiera pe marile ecrane din 27 ianuarie.

Pentru regizorul Lasse Hallstrom decizia de a ecraniza romanul omonim al lui W. Bruce Cameron a parut mai mult decat fireasca, tinand cont de faptul ca acesta a devenit cel de-al treilea proiect asemanator pe care il prezinta dupa „Viata mea de caine” si „Hachiko: Povestea unui caine”.

„Am vrut ca proiectul sa aiba un ton original, cu un aer de lejeritate, care sa fie bine ancorat in emotii reale – atat ale cainilor, cat si ale oamenilor. A fost o provocare distractiva.”, a apreciat deschis regizorul.

Hallstrom s-a indreptat catre Dennis Quaid pentru rolul stapanului adult, cu care a colaborat in urma cu mai bine de 20 de ani. incantat de propunere, actorul marturiseste: „Ador povestea si chiar i se potriveste perfect lui Lasse. El e un povestitor excelent si stie cum sa se foloseasca de limbaj, imagini si sunete pentru a reda sentimente.”

„Cainele, adevaratul meu prieten” prezinta destinul unui devotat patruped care isi descopera menirea prin prisma stapanilor sai, pe care ii invata sa rada si sa iubeasca.

Redata din perspectiva celui mai simpatic catel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie ii mai reuneste in distributie alaturi de Dennis Quaid, pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton si Pooch Hall.

O aventura plina de umor, trairi intense si cele mai indragite animale, „Cainele, adevaratul meu prieten” este distribuit de Freeman Entertainment din 27 ianuarie, in premiera pe marile ecrane din Romania.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s