5 activitati in aer liber cu copilul

5 activitati in aer liber cu copilul

Profita cat mai mult de primavara, pentru a petrece timp de calitate in familie. La Parinti de Pici, iti propunem 5 activitati in aer liber, perfecte pentru tine si copilul tau.

„Eu, daca as putea, as sta toata ziua afara cu cea mica, mai ales acum, primavara, cand temperaturile sunt suportabile si natura e plina de verdeata si flori”, spune mamica Georgiana.

Pentru toate motivele mentionate mai sus, primavara chiar este anotimpul perfect pentru activitati in aer liber. Fie ca ai timp dupa serviciu, fie ca ti-ai propus o zi de relaxare in familie in weekend, iata ce idei ti-am pregatit, pentru a te ajuta sa te bucuri cat mai mult de natura.

5 idei de activitati in aer liber

  • Explorare – Pentru un copil mic, tot ce vede in jurul lui este fascinant, de la mirosul florilor, pana la textura pietricelelor. Atingeti, mirositi si jucati-va impreuna in natura.
  • Picnic in parc – Iei o paturica, niste gustari sanatoase si cateva jucarii si va organizati propriul coltisor de Rai, pe o pajiste din parc.
  • Locurile de joaca – Spatiile pentru copii ofera o multime de ocazii de socializare, atat pentru cel mic, cat si pentru tine.
  • Sport – Luati-va la intrecere prin parc, scoateti bicicletele sau invatati sa mergeti pe role impreuna.
  • Relaxare – Intindeti-va pe o patura si admirati cerul, ascultand sunetele naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s