Cum joci ‘Iepurasul infometat’

Sarbatoarea Pastelui aduce anul acesta si o mult asteptata vacanta pentru copii, iar asta inseamna mult timp pentru joaca.

Iepurasul infometat este un joc amuzant si usor de jucat de toata familia, potrivit pentru aceasta perioada.

Pregatirea jocului

Pentru pregatirea „tablei de joc” ai nevoie de foarte putine materiale: o bucata mare de carton, cateva carioci si o foarfeca.

Deseneaza pe bucata de carton un iepure cu o gura mare, zambitoare, si cu o burtica si mai mai mare, rotunda. Decupeaza cu atentie gura si burta, apoi invita-l pe cel mic sa deseneze in jurul iepurelui ce doreste: flori, fluturi sau oua de Paste.

Dupa ce a terminat de desenat, pregatiti impreuna „mancarea” cu care sa-i umpleti iepurasului burtica: bile si mingi colorate, sosete facute ghem sau chiar morcovi si alte lucruri pe care le considerati potrivite sa fie aruncate catre gura si burta iepurelui.

Cum se joaca

Odata pregatita macheta de joc o poti rezema de un perete, in asa fel incat sa ramana loc intre bucata de carton si perete.

Jocul e simplu: incercati sa aruncati diverse obiecte in gura si in burta iepurelui, de la o distanta de cativa metri.

Jocul e potrivit si pentru copii mai mici, si pentru copii mai mari si chiar pentru parinti si bunici. In plus, la joc pot participa oricat de multi jucatori, individual sau in echipe.

Distractie placuta!

Sursa: www.pinkstripeysocks.com


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s