filme romanesti copii

4 filme romanesti de vazut in familie

Daca tot stam in casa, iti propunem 4 filme romanesti vechi si amuzante, de familie, pe care sa le urmaresti in aceste zile impreuna cu copilul. Fiecare film poate fi urmarit gratuit, prin intermediul YouTube.

4 filme romanesti de vazut cu copiii

De ce are vulpea coada (1988)

Un film plin de candoare despre vacanta la bunici a lui Gabi, un baietel de 6 ani din Bucuresti. Ajuns la bunicii din partea tatalui impreuna cu parintii sai, Gabi descopera o lume fascinanta, complet diferita de orasul in care traieste.

Veronica (1972) 

Veronica este, probabil, cel mai cunoscut si mai indragit film romanesc pentru copii. Povestea orfanei Veronica si personajele cu care se intalneste de-a lungul filmului ii vor cuceri cu siguranta pe copii, iar parintii se vor intreba, in gand, cat timp a trecut de cand au vazut prima data acest film drag al copilariei lor.

De-as fi Harap Alb (1965) 

O varianta mai comica a celebrului basm Harap Alb, in care un fecior de crai aude o craiasa spunand povestea marelui erou de basm si isi inchipuie ca este chiar el personajul principal.

Amintiri din copilarie (1964)

Un film pe care il vei urmari cu zambetul pe buze de la inceput pana la sfarsit. Nastrusnicul Nica il va amuza pe cel mic, iar universul rural intalnit in film iti va solicita multe raspunsuri la multe intrebari. Pe care i le vei da copilului cu mult drag, suntem siguri.

Tu ce filme ai sa ne recomanzi? Ajuta-ne sa completam lista scriindu-ne mai jos.

Foto: Shutterstock


3 comentarii la „4 filme romanesti de vazut in familie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s