3 activitati de incercat de Ziua Pamantului

In fiecare an, pe 22 aprilie este sarbatorita Ziua Pamantului, o ocazie excelenta de a le vorbi copiilor despre cat de important e sa fim buni cu tot ce e in jur si sa protejam planeta prin tot ceea ce facem – recicland, reutilizand si reducand pe cat posibil consumul.

Spark, supereroul ecologist de la Itsy Bitsy, iti propune trei activitati artistice prin care cei mici pot sarbatori Ziua Pamantului:

Planete pictate cu baloane 

E o activitate usoara pentru care ai nevoie de baloane, hartie si vopsea verde si albastra. Descopera aici instructiunile complete pentru aceasta activitate.

Mini planete din papier mache

Papier Mache este o tehnica utilizata frecvent in arta, prin care poti realiza tot felul de obiecte folosind fasii de hartie inmuiate intr-un amestec lipicios format din apa si aracet (sau chiar faina). Gasesti aici toate detaliile despre cum poti face adorabile planete folosind tehnica papier mache.

Turtite cu seminte 

Reciclarea hartiei si plantarea de flori sunt doua modalitati simple prin care putem face un bine planetei. Poti face aceste doua lucruri in acelasi timp, realizand turtite din hartie reciclata si seminte. In articolul de aici gasesti toti pasii necesari pentru aceasta activitate.

Indiferent cum alegi sa sarbatoresti Ziua Pamantului, Spark te indeamna sa-ti antrenezi in fiecare zi puterea bunatatii fata de natura si sa fii bun cu tot ce-i in jur! 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s