Noaptea Cartilor Deschise #Acasa, de Ziua Internationala a Cartii

Pentru ca anul acesta Ziua Internationala a Cartii ne gaseste intr-o situatie speciala, Editura Litera organizeaza cea de-a 8-a editie Noaptea Cartilor Deschise sub indemnul de a sarbatori cartile de #acasa.

Astfel, joi, 23 aprilie, de la ora 19:00, toti cititorii mari si mici sunt invitati sa imparta bucuria lecturii in cadrul unei intalniri online cu multe surprize.

Editura Litera a pregatit pentru cititorii din toata tara un eveniment interactiv cu scriitori bine cunoscuti din Europa si de peste ocean si cu mari actori ai scenei teatrului romanesc, care ne vor incanta cu lecturi, povesti live si mesaje de incurajare a lecturii.

Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Marius Vizante, Lisa Taddeo, Meik Wiking, Carolina Rabei si Stefan Ahnhem sunt cativa dintre invitatii evenimentului Noaptea Cartilor Deschise #Acasa.

De asemenea, site-ul litera.ro va fi, timp de 24 de ore, gazda reducerilor si cadourilor.

Iar pentru fiecare comanda plasata in data de 23 aprilie, Editura Litera va dona cate 1 Euro in fondul de donatie pentru masti de protectie a asociatiei  ViitorPlus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s