12 activitati de weekend cu cei mici la Bucuresti in 16-17 martie

GOKID te ajuta sa iti faci planurile de familie pentru weekendul insorit de primavara care se apropie cu pasi repezi.  Vezi recomandarile noastre de  ateliere, spectacole si alte evenimente pentru copii si parinti organizate la Bucuresti in weekendul 16-17 martie.

Weekend minunat!

Sambata | 16 MARTIE 2019

IARMAROC

1. Esti in cautarea viitoarei gradinite, scoli sau curs optional pentru copilul tau? stii care sunt cele mai importante criterii dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi gradinita sau scoala copilului tau? Cunosti care sunt activitatile optionale potrivite pentru cel mic sau daca programul piticului e prea incarcat? Vino la Iarmaroc Edu – Metode Alternative de Educatie, un eveniment pentru parinti dedicat metodelor alternative de educatie.

ATELIERE

2. Ce poate fascina copiii? Ceva moale si pufos? Maleabil? Gumat? Colorat? Da, SLIME!!! Jucaria care relaxeaza, dezvolta motricitatea si aduce fericire copiilor. La cererea copiilor, in Laboratorul de Zambete facem slime cu propriile manute. Va asteptam cu mare bucurie, inconjurati de veselie, sa facem SLIME colorat, la Laboratorul de zambete la ShoShon impreuna cu Profesorul Crazzy!

3. Atelierele de teatru si actorie pentru cei mici  reprezinta o calatorie in lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potentialul creativ si vor deschide portile cunoasterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin arta confera copiilor o mai buna intelegere a mecanismului de gandire si comportament, gestionarea constructiva a sentimentelor, socializare si lucru in echipa.

4. Taramul ciocolatei se deschide! Deschidem portile minunatei lumi a ciocolatei sa ne jucam, sa gustam, sa topim, sa modelam ciocolata si sa aflam povestea ei fascinanta! Chocolat este un atelier de ciocolata pentru copii si adulti, in care reunim familia, gustam bucuria si suntem cu totii copii.  Oferiti-va o zi de neuitat in familie, o ciocolata de calitate superioara si o experienta de neuitat!

5. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 16 martie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie!  Oare cum poti face zapada, chiar daca nu mai este iarna? Suna a magie, insa la experimentele noastre veti vedea ca totul este stiinta! Rezerva-i un loc copilului tau, la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Va asteptam cu drag si chef de distractie!

6. Muzeul National “George Enescu” invita copiii cu varste intre 6-10 ani la 4 ateliere creative gratuite in limita locurilor disponibile.  Cei mici vor putea lua parte la ateliere de improvizatie si jocuri ritmice, de supravietuire si de confectionat intrumente muzicale.

TEATRU

7. Frumoasa din Padurea Adormita, celebra poveste a Fratilor Grimm, sta la baza unui spectacol plin de umor si magie la Teatrul Coquette. Cum se implinesc visele si sperantele si cum dintr-o invidie fara masura se naste un intreg plan de razbunare si de distrugere a fericirii.

YOGA FAMILIEI

8. Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau?  Veniţi impreuna la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o ora de conectare prin jocuri!  Anca Irimia te asteapta la  Studioul PsihoYoga  pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

Vezi toate recomandarile pe GOKID.ro!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s