„Corgi, Cateii Reginei” intra de astazi in cinematografe

O animatie 3D pentru intreaga familie, „Corgi, Cateii Reginei” vine in premiera pe marile ecrane din Romania din 15 martie şi aduce publicului o poveste plina de aventura si umor dedicata celui mai bun prieten al omului: cainele.

„Corgi, Cateii Reginei” urmareste aventura lui Rex, cel mai iubit caine al monarhiei britanice. Ratacit si departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru caini si este forțat sa se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. in toata aceasta aventura epica si incercarile lui de a se intoarce la stapana, Rex se va indragosti iremediabil si se va descoperi pe sine altfel decat se credea.

Cu un puternic mesaj emotional, menit a demonstra importanta cainilor care prin simpla lor existenta aduc bucurie in viata fiecarei familii din care ajung sa faca parte, sursa de inspiratie pentru scenariu a constituit-o chiar afectiunea legendara a Reginei Marii Britanii fata de cainele sau, din rasa corgi.

Una dintre cele mai ambițioase productii animate europene, „Corgi, Cateii Reginei” are premiera in cinematografele din tara incepand cu 15 martie, in varianta 3D, dublata in limba romana. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

*Cofinantat prin programul Europa Creativa al Uniunii Europene (Creative Europe Media).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s