Workshop ESPERE®: Despartirile din viata noastra

Workshop ESPERE®: Despartirile din viata noastra

Elibereaza-te de suferinta! Regaseste-ti linistea si fericirea!

Te-ai separat de partenerul tau si inca suferi dupa despartire?

Ai pierdut o persoana draga si nu te poti impaca si trai cu gandul ca nu o vei mai vedea niciodata?

Sfarsitul unei relatii nu este altceva decat o etapa in viata fiecaruia dintre noi. Invata sa faci diferenta dintre relatie si sentimente, alege sa “hranesti” iubirea, renunta la ura si in scurt timp vei simti cum te eliberezi si cum renasti.

La workshop vei avea ocazia sa lucrezi cu Aleth Naquet, care te va indruma catre sursa suferintei tale si iti va oferi instrumentele necesare pentru a te vindeca de emotiile negative.

De ce sa vii workshopul „Despartirile din viata noastra…cum le depasim pentru a merge mai departe”?

Dupa 2 zile in care vei lucra exercitii practice, o sa:

  • cunosti si pui in practica demersurile de doliu dupa o relatie sau pierderea unei persoane dragi, pentru a putea pastra tot ce a fost bun si a te elibera de ceea ce iti produce suferinta.
  • descoperi cum sa faci trecerea de la reactional la relational, trecand de la agresivitate, revolta, tristețe profunda la acceptarea linistita si completa a pierderii.
  • afli caile pentru a te regasi si a face noi alegeri de viata.

Invata si aplica Metoda ESPERE® in fiecare zi! Inscrie-te la Workshop!

Cand: 22 – 23 mai 2017

Unde: Uzinexport Business Center, Bv. Iancu de Hunedoara 8, Sect. 1, Sala Agat

„Daca nu stii ce sa faci cu mainile tale, atunci transforma-le in mangaieri.” – Jacques Salome

CUI SE ADRESEAZA SI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile interpersonale.

Trainingul va consta in punerea in practica a instrumentelor comunicarii, pornind de la experientele si trairile participantilor. Aleth NAQUET va oferi reperele pentru clarificarea situatiilor cu care se vor prezenta participantii, incercand sa le propuna punctele de plecare care le vor permite cursantilor sa “renasca” (sa reia viata de la capat).

ORGANIZOTORI:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Aleth NAQUET Este specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CAT COSTA? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

225 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii

Plata se poate realiza fie in numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program, 2 pauze de cafea.

Facilitati de plata:

  • 200 euro pentru plata pana la data de 22 aprilie 2017
  • plata in rate, cu ultima rata achitata pana la 16 mai 2017
CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participand la workshop vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

UNDE SE FAC INSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s