Valuri de bucurie cu Dj Dodi la Therme!

Iubeste muzica, adora sa danseze si aduce in fiecare seara bucurie in sufletele ascultatorilor Itsy Bitsy FM.

Ti-ai dat deja seama despre cine este vorba, nu? Exact, despre Dj Dodi, careia i s-a facut atat de dor de vara, soare, mare si balaceala incat s-a hotarat ca in weekend sa mearga la Therme Bucuresti.

Si pentru ca unde-s multi, distractia e si mai mare, Dj Dodi ii asteapta pe toti prichindeii, sambata la Therme, in zona Galaxy, intre orele 14:00 si 16:00.

Aduna-ti familia la distractie si sari de bucurie pentru o bratara cu superputeri!

Sarituri de fericire si poze cu veselie alaturi de Dj Dodi!

Bucuria este o stare care trebuie exprimata, iar DjDodi ii ajuta pe cei mici sa isi antreneze aceasta superputere. Si duminica continuam cu bucurie sa ne distram! Profesorul traznit va asteapta la un atelier amuzant si plin de energie cu tot felul de experimente inedite.

Petrecerea e in toi si in timpul saptamanii, cand cei mici se pot antrena dupa scoala pentru intalnirea cu supereroul preferat si pot sa colectioneze bratara saptamanii!

Bucurie si distractie la cel mai mare teren de joaca, Therme!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Mai avem o super veste! Asculta-i pe supereroii tai preferati la radio si poti castiga un SmartPass cu o intrare de 3h pentru tine si unul dintre parintii tai.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s