Trei specialisti celebri la Conferintele Totul Despre Parenting

Trei dintre cei mai cunoscuti specialisti internationali in somnul copilului si diversificare naturala vin in Romania!

Sarah Ockwell-Smith, Gil Rapley si Tracey Murkett, trei dintre cei mai cunoscuti specialisti la nivel mondial in domeniul somnului bebelusului si al copilului mic, respectiv in diversificare naturala (baby-led weaning) vor sustine conferinte in Romania, la invitatia TOTUL DESPRE MAME.

Evenimentul, care face parte din seria Conferintelor TOTUL DESPRE PARENTING, va avea loc pe 6 iunie, la RIN Grand Hotel in Bucuresti. Inscrierile se pot face aici.

Conferinta se va desfasura pe parcursul intregii zile de 6 iunie si va cuprinde doua module. Astfel, prima parte a conferintei se va derula in intervalul orar 10.00 – 13.00, cand Sarah Ockwell-Smith, psiholog britanic specializat pe problemele de somn ale copiilor si autoarea cartii Solutii blande pentru somnul linistit al copiilor” (in curs de publicare la Multi Media Est Publishing) va vorbi despre Metode delicate fara lacrimi pentru nopti mai linistite.

Specialista va demonstra publicului roman de ce tehnicile care ne invata sa lasam copiii sa planga pana adorm singuri nu functioneaza. In acelasi timp, ea va oferi solutii concrete pentru trezirile frecvente ale copiilor, cosmarurile celor mici si momentele de agitatie dinaintea somnului.

In cea de-a doua parte a conferintei, care se va desfasura in intervalul 14:30-17:30, Gil Rapley si Tracey Murkett, pionierii baby led weaning, le vor vorbi parintilor despre Diversificarea naturala – cel mai bine pastrat secret al parintilor relaxati. Cunoscuta si ca autodiversificare (baby-led weaning), diversificarea naturala este o metoda logica, usoara si placuta, adoptata in din ce in ce mai multe colturi ale lumii si intrebuintata pentru a obisnui bebelusii cu alimentele solide. La baza diversificarii naturale sta rutina meselor in familie – in cadrul carora se mananca aceleasi alimente.

Cele doua experte vor detalia, de asemenea, argumentele care stau la baza autodiversificarii si vor explica de ce este ea naturala si fireasca. Le vor arata parintilor cum sa demareze acest proces de diversificare si ii vor pregati la ce sa se astepte, dandu-le, de asemenea, o serie de sfaturi practice, care ii vor ajuta, pe ei si pe copiii lor, sa obtina cele mai bune rezultate in urma introducerii alimentelor solide.

Toate cele trei carti ale speakerilor conferintei vor fi disponibile la inceputul lunii iunie, pe shop.totuldespremame.ro.

Conferintele TOTUL DESPRE PARENTING, la care au participat pana acum aproape doua mii de parinti romani, au devenit cunoscute publicului datorita participarii unor speakeri internationali si autori de parenting care au provocat profunde schimbari de mentalitati si in Romania – Alfie Kohn (autorul bestseller-ului Parenting neconditionat), Michael Thompson si Jack Newman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s