Top cantece vesele de dimineata

Top cantece vesele de dimineata

In fiecare saptamana, in rubrica Piua Raspiua, de la ItsyBitsyNeata, iti propunem o noua tema muzicala. Pentru ca suntem la inceput de an scolar, iti propunem o serie de cantece vesele de dimineata. Cu siguranta, selectia noastra de cantece pentru copii il va ajuta pe prichindelul tau sa se trezeasca mai vioi si cu mai mult chef de gradi sau de scoala.

In saptamana 17-21 septembrie, Itsy Bitsy FM ii invita pe cei mici si mari sa petreaca dimineti distractive, dansand in pijamale. Mixul de mai jos contine doar cantece vesele, potrivite fix pentru micul dejun inainte de scoala sau de gradinita.

Asculta mai jos si vei gasi cantece care saluta soarele, cantece pentru cei mai somnorosi si sforaiciosi, cantece pentru cafeaua parintilor si multe alte teme matinale.

Te invitam sa asculti refrenul fiecarei piese si sa votezi preferata ta mai jos. De asemenea, asteptam votul tau + sugestii de teme muzicale sau cantece pentru copii, pentru saptamanile viitoare.

Piesa preferata pentru dimineti vesele

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

otter.ro

1 gând despre “Top cantece vesele de dimineata”

  1. Buna. Felicitări pentru emisiunile frumoase. Avem um băiețel de 3 ani și va ascultăm mereu in mașină.
    Întrebare- an auzit de câteva ori în cântec foarte drăguț despre bunicul , ceva ce genul” e super, e super bunicul” și nu o găsesc pe net. Îmi puteți spune vă rog cine o cântă?

    Mulțumesc anticipat și vacanta frumoasa!

    Cu stima,
    Emilia și Emanuel 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s