Tati, hai sa ne jucam! Activitati pentru copii si tatici, la zona SuperTati din parcul IOR!

In premiera fata de anii precedenti, la 1uniFEST am pregatit zona SuperTatii Itsy Bitsy, dedicata activitatilor intre tatici si copii. Pregatim concursuri intre tati si: tati avionul, tati calutul, intreceri de carucioaare, jocuri de indeamanare si multe alte surprize nastrusnice!

De asemenea, vor fi prezenti vloggeri, bloggeri si alti tatici-vedeta care isi deschid sufletele in fata noastra, povestind experientele lor si cum se implica in viata de familie.

Iata ce vei gasi in Zona SuperTati:

Robert Diaconeasa, Alex Zamfir, realizatorul emisiunii „Tati in Dialog” si blogger la CelMaiBunTata.ro, Asociatia Activity, Cezar Ionascu – blogger la Domni de Romania, si Cristian Lacraru, realizatorul rubricii de tehnologie la Itsy Bitsy FM si fondatorul programului educational ScoalaIT.ro, sunt doar cativa dintre cei care vor anima zona SuperTati, la 1uniFEST.

Articolul este in curs de actualizare. Acestia sunt doar cativa dintre prietenii Itsy Bitsy care vor anima zona „SuperTati” din parcul Al. Ioan Cuza din Capitala, la 1uniFEST!

Pentru a ramane la curent cu noutatile noastre, alatura-te evenimentului nostru de pe Facebook: 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival // 1 iunie // Parcul IOR.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s