Tati, hai sa ne jucam! Activitati pentru copii si tatici, la zona SuperTatii Itsy Bitsy din parcul IOR!

In premiera fata de anii precedenti, la 1uniFEST am pregatit zona SuperTatii Itsy Bitsy, dedicata activitatilor intre tatici si copii. Pregatim concursuri intre tati si: tati avionul, tati calutul, intreceri de carucioaare, jocuri de indeamanare si multe alte surprize nastrusnice!

De asemenea, vor fi prezenti vloggeri, bloggeri si alti tatici-vedeta care isi deschid sufletele in fata noastra, povestind experientele lor si cum se implica in viata de familie.

Descarca AICI harta si programul activitatilor de la eveniment!

Iata ce vei gasi in Zona SuperTatii Itsy Bitsy:

Asociatia Activity, Cezar Ionascu – blogger la Domni de Romania, si Cristian Lacraru, realizatorul rubricii de tehnologie la Itsy Bitsy FM si fondatorul programului educational ScoalaIT.ro, sunt doar cativa dintre cei care vor anima zona SuperTati, la 1uniFEST!

Sa vedem ce ne-au pregatit fiecare:

  • Asociatia Activity ii provoaca pe prichindei si pe taticii lor sa se joace de-a detectivii, in zona SuperTati, intre orele 10:30 si 12:30.
  • Cristian Lacraru, taticul pasionat de tehnologie pe care il asculti in fiecare luni la „Happy Music” cu a lui rubrica de tehnologie, vine in zona SuperTatii Itsy Bitsy cu o activitate inedita: joaca cu roboti! Hai sa programam si sa vedem cum functioneaza un robot educational! Cristian va fi acolo intre 10:00-13:00 si 16:00-19:00.
  • Cezar Ionascu, blogger, vine alaturi de sotia lui, Oksana Ionascu, cu doua programe dedicate parintilor:

Programul  „TU, BARBAT” sustinut de Cezar Ionascu

Este sustinut de Cezar Ionascu este cel mai inovativ program transformational de masculinitate, dedicat 100% barbatilor, care ii ofera:

– incredere si stima de sine si cresterea acestora intr-un mod ecologic si eficient.
– exprimarea gandurilor si emotiilor, antrenat cu simplitatea vorbirii barbatesti;
– imbunatatirea relatiilor: cu femeia, cu familia, cu colegii, cu partenerii, angajatii, oamenii in general;
– eliberarea indoielii cu privire la propria persoana
– identificarea si recunoasterea greselilor, preluarea fraielor asupra propriei vieti.
– incetarea luptei interioare, dialogului intre Frica si Adevar;
– intelegerea si acceptarea barbatiei si naturei masculine;
– stabilirea unui set de reguli pentru atingerea scopurilor in viata;
– organizarea vietii disciplinar si eficient;
– eliberarea de sentimentul de vinovatie si notiunii TREBUIE.
– identificarea propriei identitati CU ADEVARAT!

Programul „TU, FEMEIE” sustinut de Oksana Ionascu

Este un program intensiv cu durata de 45 zile in care se lucreaza profund pe cele 3 directii majore, deschiderea sexualitatii, descoperirea feminitatii si transformarea/ mentinerea unei relatii implinite si fericite intre tine si partenerul tau. Acestea sunt subiectele care vor fi abordate in program:

– Eliberarea de legaturile din trecut cu fostii parteneri;
– intelegerea, iertarea si impacarea cu parintii;
– Iubira de sine;
– Frumusetea;
– Sexualitatea;
– Puterea interioara;
– Iubirea / Relatia cu barbatul;
– Comunicarea;
– Viziunea;
– Predestinarea feminina.

Programul te invata ce inseamna adevarata iubire de sine, care este rolul femeii si realizarea acesteia in cel mai frumos, sanatos si feminin mod, meditatia pentru cresterea energiei feminine.

  • Opel, masina oficiala 1uniFEST

Opel este masina oficiala a celui mai asteptat festival pentru copii. Am adaugat in ea toata distractia, voia buna, cheful de joaca si zambetele unei zile perfecte.Te-am facut curios? Vino pe 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la 1uniFEST- cel mai Itsy Bitsy festival, in cea mai Itsy Bitsy zi din an – Ziua Copilului! Chiar vei avea parte de super-combo distractie alaturi de Opel. Te asteptam sa descoperi interiorul ei generos, dar si versatilitatea acestei masini perfecte pentru toata familia.

  • Banca Comerciala Romana ii invita pe cei mici (dar si pe parinti) sa participe la atelierele de educatie financiara Scoala de bani, care vor avea loc pe 1 iunie, in Parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti. Pe langa ateliere „Scoala de Bani”, la cortul Banca Comerciala Romana pe cei mici ii asteapta o multime de surprize, printre care:

– sesiuni de face painting;
– pictat pe pusculite;
– momente de magie de la un magician iscusit;
– concursuri cu intrebari de educatie financiara;
– baloane;
– poze la photobooth-ul special amenajat.

  • PlayStation vin cu cu console, tv-uri, controllere si casti si ii invita pe copii si pe parinti sa descopere impreuna cele mai actuale jocuri de pe console: Marvel’s Spider-Man, FIFA 19 si Gran Turismo Sport.

Descarca AICI harta si programul activitatilor de la eveniment!

Pentru a ramane la curent cu noutatile noastre, alatura-te evenimentului nostru de pe Facebook: 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival // 1 iunie // Parcul IOR.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s