bcr scoala de supereroi

BCR aduce „Scoala de Bani” si o multime de surprize, la 1uniFEST!

Noi credem ca un copil care primeste o educatie financiara corespunzatoare, va sti cum sa isi administreze finantele toata viata si va reusi sa devina un adult responsabil. La 1uniFEST, cel mai mare festival pentru copii si parinti de Ziua Copilului, educatia se impleteste cu distractia!

Banca Comerciala Romana ii invita pe cei mici (dar si pe parinti) sa participe la atelierele de educatie financiara Scoala de bani, care vor avea loc pe 1 iunie, in Parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti.

Participa alaturi de prichindelul tau la atelierele „Scoala de Bani”, sustinute de profesorii de educatie financiara din BCR, care abia asteapta sa ii ajute pe cei mici sa constientizeze importanta gestionarii corecte a banilor, prin cele mai creative metode.

Pe langa ateliere „Scoala de Bani”, la cortul Banca Comerciala Romana pe cei mici ii asteapta o multime de surprize, printre care:

  • sesiuni de face painting;
  • pictat pe pusculite;
  • momente de magie de la un magician iscusit;
  •  concursuri cu intrebari de educatie financiara;
  • baloane;
  • poze la photobooth-ul special amenajat.

Pe parintii care vor sa fie mai chibzuiti si sa invete cum sa-si administreze bugetul personal, profesorii BCR ii pot ajuta sa isi faca bugetul personal, sa isi analizeze situatia finaciara si sa isi dezvolte un plan de actiune.

Ce mai astepti? Hai la atelierele „Scoala de Bani”, care vor tine toata ziua de 1 iunie la cortul Banca Comerciala Romana si bucura-te de multe surprize, dupa cum ne-a dezvaluit si Gabriela Oprescu, coordonatorul proiectului „Scoala de bani”, la emisiunea „Itsy Bitsy Neata”:

Scoala de Bani este un program GRATUIT, de educatie financiara, destinat adultilor, tinerilor si copiilor. Materialele de curs au fost dezvoltate special pentru acest proiect si sunt bazate pe principii de educatie financiara testate la nivel international. Ele sunt non-comerciale, nefacand referire la niciun produs sau serviciu al bancii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s