Recrutam mici cetateni pentru Insula Creativitatii LEGO! Hai la 1uniFEST sa construim impreuna!

De Ziua Copilului, LEGO le da intalnire celor mici la 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca pentru copii si parinti, care va avea loc, asa cum te-am obisnuit, in parcul IOR!

Hai sa construim impreuna la Insula Creativitatii LEGO!

Copiii de peste 5 ani isi vor putea exersa creativitatea si indemanarea construind tematic! Vor putea alege zona preferata de constructie LEGO, dintre CITY, NINJAGO, CLASSIC si zona vedeta a acestui an LEGO MOVIE, unde vom invata impreuna cel mai cool dans al anului: #LEGOBRISCKSTEP! Nu-i asa ca suna distractiv?

Fiecare copil va primi un pasaport LEGO, o diploma de Maestru Constructor numai buna de agatat la loc de cinste, si o bratara de acces pe care o poate pastra si cu care se poate lauda prietenilor!

Esti parinte de toddler? Ei bine, cei de la LEGO s-au gandit la tot. Copilasii mai mici de 5 ani, se vor putea juca in piscinele pline cu caramizi mari, colorate, speciale pentru manutele lor mici: LEGO DUPLO!

Nu ii neglijam pe parinti, care vor primi vouchere de 20% discount in Magazinele Certificate LEGO si pe www.brickdepot.ro!

Si surprizele nu se termina aici! Din ora in ora, se va organiza o tombola in care se vor oferi seturi LEGO!

E atat de distractiv sa construim impreuna! Te asteptam in parcul Al. Ioan Cuza (IOR), intre orele 8:00 si 20:00, la cel mai mare festival de distractie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s