Suzeta si cresterea corecta a dintilor

Copilul tine degetul in gura inca din viata intrauterina, pentru ca ii ofera liniste. Este de preferat ca dupa nastere sa ii dam suzeta si sa nu il lasam sa suga degetul, pentru ca se dezvata mai greu si pentru ca in timp degetul sufera modificari. Sunt copii care refuza sa lase suzeta la varsta de 2-3 ani si atunci intervin greutatile pentru parinti. Cum facem sa eliminam suzeta din viata copilului? Nu este usor, insa putem apela la trucuri prin care sa scapam de ea: fie o taiem si spunem ca s-a stricat sau a muscat-o catelul, fie sa ungem suzeta cu o substanta care sa nu fie nociva, dar sa fie urat mirositoare.

Oana Florea, medic stomatolog, ne ofera mai multe metode de a scapa de suzeta, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s