Stagiunea de spectacole de teatru pentru copii Hai la teatru! Hai la joaca!

Echipa Bluparty prezinta cu bucurie spectacolele de teatru, create cu iubire, daruire si multa creativitate pentru cei mici.

Dupa ce au rasfoit carti cu povesti si au asternut idei creative si interactive, cei de la BluParty ii invita pe copiii de toate varstele sa vada spectacole de teatru care ii vor transpune intr-un taram al imaginatiei.

Proiectul Hai la teatru! Hai la joaca! se desfasoara in colaborare cu teatrul InDArt, care gazduieste cu caldura reprezentatiile din cadrul proiectului.

Program artistic:

17 februarie, ora 11:00 – Spectacol de teatru pentru copii – Kids Mim Show

Intr-o lume in care tehnologia predomina, Mim si Mimi, doi frati, ne dezvaluie jocurile copilariei. Un spectacol interctiv, cu elemente de mima, comic, plic de energie si dinamism, unde copiii sunt implicati in poveste.

Distributia:
Alma Costin
Vasile Revnic

Regizor:
Cristian Lefter/ Gina Lazar

Bilete: click aici

24 februarie , ora 11:00 – Spectacol de teatru pentru copii- Pinocchio SuperEroul

Un spectacol interactiv si original marca BluParty. Pinocchio impreuna cu cei mici,vor descoperi cum sa devina supereroi, astfel salvand lumea din ghearele maleficului vrajitor Maki. Un spectacol modern plin de umor, culoare, muzica, pentru copiii supereroi ai zilelor noastre.

Distributia:
Alma Costin
Vasile Revnic
Valentin Paraschivu/Catalin Popa

Regizor:
Gina Lazar

Bilete: click aici

3 martie, ora 11:00 – Spectacol senzorial – Slinky Boy (recomandat 0-4 ani)

Slinky, un baietel simpatic caruia ii plac mult baloanele, este prins intr-un tub mare si va pleca intr-o adevarata aventura senzoriala , intalnind in calea sa: iarna, apa si focul. Are misiunea de a se confrunta cu cateva din tainele vieti si impreuna cu ajutorul copillor va reusi sa iasa invingator.

Distributia:
Radu Pocovnicu
Regizor: Radu Pocovnicu

Pret bilet: 20 lei copil/ 25 lei adult

Copiii vor sta pe locurile din fata iar parintii pe locurile din spate, pentru a permite tuturor copiilor sa aiba o vizibilitate cat mai buna pe scena!
Rezervari la teatrul InDArt 0724 30 45 93, sau la contact@indart.ro.

Accesul in sala se face incepand cu ora 10:30.
Adresa: Str. Coltei, nr. 44


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s