Real. Life. Stories – stand-up parenting cu 4dads

Parentingul poate fi subiect de stand-up? Cu siguranta! Ne vom convinge de asta pe 23 martie, la un eveniment inedit organizat de 4dads.

Daniel, Cezar, Dan si Alex sunt cei patru tatici neconventionali care isi propun sa scoata tatal din stereotipurile in care se zbate zilnic si sa-l prezinte ca ceea ce este cu adevarat: un om minunat in reusitele si esecurile sale, un adult cu o mare responsabilitate, primul model de barbat pentru copilul sau, care, insa, de multe ori, habar nu are ce are de facut.

In cadrul intalnirii „Real. Life. Stories”, cei patru tati vor aborda cu umor trei etape: nasterea copilului, primul an si viata de dupa prima aniversare a copilului.

4dads e format din:

  • Daniel Osmanovici – Cel mai bogat tata datorita Teei si a lui Radu, alearga maratoane, descopera tara pe bicicleta si are un record mondial;
  • Cezar Ionascu – Tata de Vladimir si Alexandru, mentor, autor si lector al singurului program de masculinitate din romania „Tu, barbat“, fondator al: domnideromania.ro.
  • Dan Cruceru – Tatal Sophiei si al lui Ioan, sotul Cristinei; Blogger, youtuber, realizator rubrica de parenting la Pro TV – Vorbeste Lumea; Om de afaceri, brand owner Taticool.
  • Alex Zamfir – Tatat lui Mark, sotul Iuliei, blogger si realizatorul emisiunii Tati in dialog, autor de carte, om de publicitate; Pasionat de scris si de sport.

Evenimentul 4dads are loc pe 23 martie, intre orele 09:30 – 13:30,  la Movieplex Cinema din Bucuresti (B-dul Timisoara, Plaza Mall).

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar inscrierea la eveniment se face accesand acest link.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s