Tusea la bebelusi: Fetita mica, stand in pat, inconjurata de jucarii, tusind

Sfaturi pentru tusea la bebelusi si la copii mici

Ti se pare ca tusea copilului tau dureaza prea mult? De ce tuseste prichindelul, daca nu a trecut printr-o raceala? Afla raspunsurile si alte sfaturi despre tusea la bebelusi, acum, la Parinti de Pici.

Ca parinte, este normal sa te sperii la cel mai mic sunetel nelalocul lui, pe care copilul il scoate. Iar daca acel sunet este o tuse, probabil esti deja pe drumul spre medic, chiar daca este miezul noptii.

Insa tusea la bebelusi nu este atat de grava pe cat ne imaginam. Daca puiul tau tocmai a trecut printr-o raceala, asteapta-te sa il mai tina tusea vreo doua saptamani. Iar daca simptomul apare din senin, este foarte posibil sa fie doar o cale prin care organismul curata caile respiratorii.

Pe de alta parte, tusea copilului mai mic de 4 luni este un semnal destul de grav, caz in care, intr-adevar, trebuie sa il duci de graba la doctor. Totodata, la prichindeii mai mari, este nevoie de o vizita la medic atunci cand mai observi si alte simptome pe langa tuse, cum ar fi febra sau dificultati in respiratie.

Afla aici cum a invatat Georgiana, mama de pici, despre tusea la bebelusi, urmarindu-si fetita cu atentie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s