Happy Cinema: Proiectii speciale pentru parintii cu bebelusi!

Happy Cinema Bucuresti organizeaza inca din luna iunie o sectiune speciala in programul de filme: vizionari dedicate mamicilor si taticilor cu bebelusi.  In cadrul acestui program, parintii se bucura de vizionarea unor filme de top, in conditii speciale: sonorul filmului este diminunat, iar in sala luminile nu sunt complet stinse, pentru ca bebelusii sa nu se sperie, iar la inceput nu ruleaza trailere si reclame. Atmosfera prietenoasa si calma din cinema ii va face pe noii parinti sa scape de stres si sa se relaxeze la un film.

A treia editie Baby Cinema va avea loc pe 26 august, de la ora 17:00, cu vizionarea filmului Fun Mom Dinner. In film, patru mame ai caror copii merg la aceeasi gradinita planuiesc sa faca o pauza de la stresul cotidian si sa iasa impreuna la o cina, ca sa se cunoasca mai bine. Seara incepe dezastruos, dar, cu ajutorul unor intorsaturi de evenimente, mamele reusesc sa petreaca o noapte pe care n-o vor uita niciodata si in cursul careia isi vor da seama ce le uneste mai mult decat devotamentul pentru copii sau soti.

Este simplu: luati bebelusul cu voi la film, fara sa fiti conditionati de o bona sau alt ajutor pentru a va simti bine. Happy Cinema si Asociatia SAMAS – Sanatate pentru mame si sugari va propun o experienta inedita, o data pe luna: o proiectie de film si un spatiu „echipat” pentru nevoile intregii familii. Cinematograful este dotat cu mese de schimbat copilul si consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele Bella Baby Happy Romania), iar pe timpul evenimentului va exista un spatiu special pentru alaptare sau servit o gustare in lounge-ul cinematografului, unde DanoneRomania ofera iaurturi si cereale pentru copiii mai mari de 6 luni.

„Am considerat ca este oportun sa oferim sansa parintilor cu bebelusi sa se bucure de experienta mersului la cinema fara teama ca alti spectatori vor fi deranjati. În plus, parintii pot petrece un timp de calitate impreuna cu bebelusii si nu trebuie sa caute bona ca sa mearga la film. Dorim sa sustinem si socializarea mamicilor si taticilor si sa le oferim ocazia de a vedea si discuta despre cele mai noi premiere” declara Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.

Happy Cinema face familiile fericite!

HAPPYCINEMA® Bucuresti se afla in incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informatii: https://www.happycinema.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s