Ce aflam din analiza firului de par?

Stiai ca doar cateva suvite de par pot spune foarte multe despre organismul tau? Cum se realizeaza analiza firului de par si cand este utila? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona!

Studiile efectuate de cercetatorii americani timp de 40 de ani, pe sute de mii de cazuri, au aratat ca nivelul mineralelor din firul de par se coreleaza foarte bine cu cel din tesuturile organismului.

Analiza minerala tisulara, cunoscuta si ca analiza firului de par, este o metoda simpla, prin care putem afla foarte multe despre ce se intampla in corpul nostru si despre ce nevoi are organismul. Este recomandata mai ales in cazul proaspetelor mamici care alapteaza si se simt slabite.

Este o metoda prin care putem observa ce substante nutritive se regasesc in organism si in ce cantitati. Astfel, daca exista vreo carenta, vom afla despre ea in urma analizei firului de par si vom putea urma un tratament corect.

Mai multe despre analiza firului de par ne spune acum Dr. Maria Marcvart, medic primar medicina interna, Centrul Medical dr. Tiron (cmdr.tiron@yahoo.com).

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s