Veronica Soare: Drumul cu Minuni pentru Inima Copiilor

Veronica Soare: Drumul cu Minuni pentru Inima Copiilor

Veronica Soare este blogger, realizatoare radio si, in special, o fata care vrea sa faca lumea mai buna, prin minuni. In cateva zile, ea va porni intr-un pelerinaj prin Muntii Pirinei, pentru o cauza nobila: sustinerea Asociatiei Inima Copiilor. Despre proiectul ei, Veronica a venit sa ne povesteasca la Happy Music cu Ruxandra si Marius, aducand soarele in studioul Itsy Bitsy FM. Asculta aici podcastul cu ea.

„Modul in care eu fac strangere de fonduri este ca ii fac pe oameni parte la calatoria mea, la tot ce fac eu in general”, explica Veronica Soare.

Ii place sa se alinte ca fundraising fairy (zana strangerii de fonduri) si, sub umbrela minuni.ro, a demarat acest proiect ambitios in urma cu 3 ani. Din dorinta de a face o lume mai buna, Veronica dedica aproape orice eveniment din viata ei (inclusiv ziua de nastere) catre o cauza nobila.

Descopera in podcast care este cel mai nou proiect al ei si cum il poti sustine.

Veronica Soare pe Camino de Santiago

Cel mai mare proiect personal si profesional il considera a fi Minuni pe Camino, calatoria sa de anul trecut, de peste 900 de kilometri, pe jos, in 40 de zile. Proiectul a fost un pelerinaj pe Camino de Santiago, cu scopul de a strange bani pentru Asociatia Inima Copiilor, in vederea modernizarii sectiei de terapie intensiva de la Marie Curie.

Anul acesta, Veronica Soare porneste din nou pe acest drum, tot pentru a strange fonduri pentru Asociatia Inima Copiilor, insa acum pentru imbunatatirea sectiei de terapie intensiva nou-nascuti de la Spitalul Judetean din Constanta. Va porni de la poalele pirineilor, la granita dintre Franta si Spania, si va strabate nordul peninsulei iberice, pana la Santiago de Compostela sau, daca reuseste, pana in Finisterre – locul care era considerat capatul lumii cand se credea ca Pamantul era plat.

Se spune ca acest drum, Camino de Santiago, este cel pe care Apostolul Iacob l-a facut ca sa propovaduiasca invatatura lui Hristos”, explica Veronica.

Ea ii invita pe toti cei care vor sa sustina proiectul sa doneze orice suma de bani, fie pe Galantom.ro, fie sa redirectioneze 2 euro, prin SMS, la numarul 8845. Pe tot parcursul calatoriei sale, Veronica Soare isi va impartasi aventurile cu toti cei care o urmaresc, atat pe locul de joaca Minuni.ro, cat si pe paginile de Facebook Veronica Soare si Minuni.ro si contul de instagram @mult_soare.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s