Se lanseaza cartea “Cu fara pupici” – scrisa de copii, pentru copii

Ce-ati zice daca intr-o zi copilul vostru v-ar face o invitatie la lectura, intrebandu-va: „Mama, tata! Vreti sa cititi cartea mea?”

Asa ar putea intreba copiii care au scris cartea pentru copii “Cu fara pupici“, cu sprijinul oferit de Carmen Ivanov, dictie.ro si Editura Paginarium Publishing.

Cartea va fi lansata miercuri, 20 noiembrie 2019, incepand cu ora 18:00, la Cercul Militar Național din Bucuresti, sala Bizantina. Participarea la eveniment este libera. 

“Cu fara pupici“ este un proiect inedit, care a inceput in Summer School Dictie.ro, unde copiii s-au manifestat si in aceasta calitate a lor de scriitori, cu un pic de indrumare din partea coordonatorului de proiect, Carmen Ivanov, si a colegilor sai.

“Cu fara pupici“ este o radiografie a judecatii proaspete, a spiritului ludic, a unghiurilor de gandire ale celor peste 50 de mici autori ai cartii.

In cele peste 200 de pagini ale cartii putem afla raspunsuri dintre cele mai neasteptate oferite de copii la intrebari serioase sau mai putin serioase, cum ar fi: in ce zodie este Dumnezeu, ce inseamna sa fii politician, ce este fericirea, ce face un unicorn cand este in vacanta sau, daca saptamana ar avea opt zile, cum s-ar numi a opta zi.

Cartea poate fi precomandata de aici, iar banii obtinuti din vanzarea cartilor vor fi tansformati in cadouri de Craciun pentru copiii cu situatie materiala precara aflati in grija DGASPC Sector 6 Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s