Sala de recreere pentru copii a spitalului de la Curtea de Arges a fost dotata cu carti donate de copii si parinti din Bucuresti

Sute de parinti si copii, dar si companii private au ales sa doneze carti pentru copiii mai putin norocosi, in etapa de primavara a campaniei Daruieste o lume de basm. Dupa ce in luna februarie organizatorii au dotat biblioteca scolii de la stefanestii de Jos, in martie cartile au ajuns la Curtea de Arges, unde au dotat 3 biblioteci – la sectia de pediatrie a Spitalului din acest oras, la Colegiului Gimnazial Basarab I si la singurul Club de Lectura din oras.

Campania Daruieste o lume de basm este o initiativa lansata in decembrie 2018, de CAVA Bistronomie, Gradinitele Butterfly si Asociatia Kineto Bebe.

Madalina Gidiuta, manager al gradinitelor Butterfly
Madalina Gidiuta, managerul gradinitelor Butterfly

Campania coordonata de Monica Popescu si sustinuta de Itsy Bitsy FM, promoveaza nevoia de a fi generosi tot anul si are ca obiectiv declarat dotarea unui numar cât mai mare de biblioteci pentru copiii din scoli, gradinite sau spitale mai putin norocoase. Un numar mare de parinti, bloggeri si firme au donat carti in stare buna pentru copii si si-au aratat sprijinul pentru continuarea campaniei si in alte orase sau sate din tara.

Raluca Chisu, Managerul Centrului Kinetobebe
Raluca Chisu, Managerul Centrului Kinetobebe

Biblioteca urmatoare din campania Daruieste o lume de basm va fi creata la Centrul Focus de la Constanta, proiect al Asociatiei Daruieste Aripi. Centrul Focus este Compartimentul de Onco-Hematologie si Reumatologie Pediatrica din cadrul Spitalului Judetean Constanta, singurul din zona de Sud-Est a României, specializat in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea copiilor cu cancer, precum si in sustinerea familiilor acestora.

Acesti copii pot evada din fata suferintei intr-o lume de basm, cu ajutorul fiecarei carti donate in centrele de colectare din Bucuresti. Va invitam sa alegeti cartile care nu mai sunt de folos copiilor vostri si sa le aduceti la una dintre adresele de mai jos pentru campania Daruieste o lume de basm.

Campania este sustinuta de Itsy Bitsy FM.

1. Gradinita Butterfly Aviatiei
Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1

2. Gradinita Butterfly Baneasa
Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari
Ilfov (Gradina Zoologica)

3. Gradinita Butterfly Cosmopolis
Str. Lacului, vila 8F,
Stefanestii de Jos, Ilfov

4. CAVA Bistronomie
Calea Floreasca 91-111, Sector 2

5. Centrul KinetoBebe Mosilor
Calea Mosilor nr. 158, Sector 2

6. Centrul KinetoBebe Nord
Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1

7. Centrul KinetoBebe Sud
Soseaua Oltenitei nr. 87-99, Sector 4


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s