ziua politiei romane

Ce activitati vor avea loc de Ziua Politiei Romane

Pe 25 martie este Ziua Politiei Romane, cand se implinesc 197 de ani de atestare documentara a Politiei Romane. Astfel, in urmatoarea perioada vor avea loc o serie de evenimente, in toata tara, despre ce inseamna sa fii politist.

In perioada 22-23 martie, Politia Romana organizeaza o serie de activitati dedicate prevenirii victimizarii minorilor, sub egida „Daruim zambete de ziua noastra”.

In data de 22 martie, in intervalul 09.30 – 14.00, in incinta perimetrului parcarii adiacente sediului din str. Mihai Voda, va avea loc o activitate la care vor fi invitati sa participe elevi ai scolilor bucurestene si copii din Centrele de minori. Evenimentul se va desfasura in parcarea din fata sediului Centrului Cultural M.A.I., si str. Ion Brezoianu si va consta in organizarea de standuri expozitionale si premierea „Cainele politist al anului” .

De asemenea, cei mici vor putea participa la concursuri pe teme de prevenire. Vor fi 3 momente mai importante: ora 10.00 – concurs Micul detectiv, ora 11.00 – premierea „Cainele politist al anului”, unde vor fi alesi 6 castigatori, si ora 12.00 – Scoala Sigurantei.

In data de 23 martie, in intervalul 10.00 – 12.00, in incinta Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”, va avea loc o activitate la care vor fi invitati sa participe copiii internati in aceasta unitate medicala. Evenimentul se va desfasura in parcarea din incinta spitalului si va consta in organizarea de standuri expozitionale si exercitii demonstrative ale cainilor politisti si luptatorilor Sias.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s