S-a deschis sala GymNadia la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena

Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani sunt asteptati, pe 15 decembrie, de la ora 11.00, la prima selectie pentru cursurile gratuite de initiere in gimnastica si sport GymNadia

Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia, deschisa oficial pe 4 decembrie, este un proiect rezultat din colaborarea Fundatiei Tiriac cu Fundatia Nadia Comaneci, ce imbina activitatea fizica cu distractia pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor.

In cadrul cursurilor de initiere in gimnastica oferite la GymNadia, copiii vor invata primele rutine de miscare, imbinand distractia cu activitatea fizica, pentru a se dezvolta sanatos si armonios.

“Gimnastica reprezinta catalizatorul pentru o noua generatie sanatoasa. Am dezvoltat acest loc, in care copiii se bucura de activitatea fizica. Distractia sta la baza celor mai relevante evolutii in lumea celor mici, aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin si isi fac prieteni aici, se distreaza si, fara sa realizeze, pun bazele generale in sport, invata coordonarea”, a declarat Nadia Comaneci, prezenta la evenimentul de lansare a salii de gimnastica.

GymNadia poate fi considerata o facilitate sportiva unica de acest tip in zona Bucurestiului. Amenajata la etajul superior al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena, GymNadia beneficiaza de un spatiu de 630 metri patrati, prevazut cu vestiare si grupuri sanitare proprii.

Dezvoltarea programelor sportive si organizarea sesiunilor de antrenamente din cadrul GymNadia beneficiaza de coordonarea doamnei Lacramioara Moldovan, fost antrenor al lotului olimpic, format sub indrumarea Nadiei Comaneci.

Cursurile de initiere in gimnastica se vor desfasura atat in regim de inscriere contra cost, cat si gratuit, cu sprijinul Fundatiei Tiriac pentru sustinerea copiilor care se confrunta cu dificultati materiale.


otter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s