Rolul jocului in dezvoltarea cognitiva a copilului

Pentru a fi un mijloc de invatare jocul trebuie sa se intample mereu alaturi de parinti. Trebuie sa fim cat mai aproape de copiii nostri. DIn pacate multi parinti cumpara jucarii copiilor pentru a-i tine ocupati, in loc sa se joace chiar ei si sa-si dea seama care sunt beneficiile jocului in general.

Un joc util in dezvoltarea cognitiva, care nu necesita anumite jucarii este baschetul in dormitor. Avem nevoie de un cos sau un recipient de plastic, iar pentru mingi de hartie sau de sosete. Pe langa faptul ca ne distram copios, copilul isi dezvolta motricitatea, atentia si limbajul.

Despre rolul jocului in dezvoltarea cognitiva ne povesteste Anca Serea, mama a 5 copii, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s