Nu rata intalnirea cu Trolii!

Creatorii Shrek prezinta o noua comedie inteligenta, amuzanta despre cautarea fericirii si cat de mult sunt unii dispusi sa mearga pentru a o obtine: Trolii.

Filmul transporta publicul catre o lume colorata si minunata populata de Troli extraordinar de optimisti, care danseaza si canta continuu si de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiti numai cand au Troli in stomac.  Dupa ce familia Bergen invadeaza satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, si prea-prevazatorul si tafnosul Branch, pleaca intr-o calatorie, incercand sa-si salveze prietenii.  Misiunea lor e plina de aventura si intamplari, pe masura ce aceasta pereche nepotrivita incearca sa se tolereze reciproc, astfel incat sa duca misiunea la bun sfarsit.

Filmul prezinta si lumea unica inspirata din fibre, ghemotoace, blana, sclipici si culori vii.  Publicul va fi invaluit complet de acest univers tactil si imbietor, diferit de orice alt film.

TROLII  contureaza o lume bogata in personaje de neuitat, in muzica, umor, aventura si culoare; motiv pentru care tema cautarii fericirii va ramane intiparita mult timp dupa terminarea filmului. De aceea, noua animatie DreamWorks se adreseaza intregii familii, de la cel mai mic la cel mai mare, pentru ca niciodata nu e prea tarziu sa ne traim copilaria.

Asa ca, din 4 Noiembrie, sunteti asteptati in cinematografe, la cea mai amuzanta, colorata si dansanta animatie: Trolii!

afis-trolii-poza-in-articol

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s