Pauza de film – Piper de la Pixar

In majoritatea familiilor, vizionarile de filme sunt programate la final de saptamana, atunci cand intreaga familie poate merge la cinema sau isi poate dedica cel putin o ora-doua pentru a se uita la un film impreuna.

Noi credem ca filmele sunt potrivite pentru orice zi a saptamanii, de aceea ne-am propus sa-ti recomandam, din cand in cand, filme scurte, de cate 5-10 minute, pe care sa le poti vedea impreuna cu copilul tau in orice moment al zilei, de luni pana duminica.

Primul film pe care ti-l recomandam se numeste “Piper” si e produs de cei de la Disney-Pixar.

E o animatie care ne-a impresionat prin detaliile incredibil de realiste, dar si prin povestea simpatica a unui pui de pasare pe care mama lui incearca sa-l invete sa se hraneasca singur. O experienta traumatizanta il impiedica insa pe micul pui de fluierar sa se aventureze la pescuit de scoici pe malul marii, cel putin pana cand descopera secretul care-i va reda curajul.

Filmul este regizat de Alan Barillaro, care a facut parte din echipa de animatori ai filmelor “Wall-E” si “Brave”, si a fost proiectat in cinematografe anul acesta, in deschiderea filmului “In cautarea lui Dory”.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s