Din 17 iunie, pornim „In cautarea lui Dory” la cinema

Vara asta, Disney•Pixar creeaza o poveste spumoasa despre prietenie, familie si amintiri, continuand aventurile indragitelor personaje din celebra pelicula de animatie „Finding Nemo / In cautarea lui Nemo” si facand o incursiune in trecutul simpaticei Dory.

Finding Dory / In cautarea lui Dory o readuce pe marile ecrane pe uituca favorita albastra a tuturor, Dory (vocea lui Ellen Degeneres), care locuieste fericita in recif impreuna cu Nemo (vocea lui Hayden Rolence) si Marlin (vocea lui Albert Brooks). Cand Dory isi aduce aminte deodata ca are o familie undeva, care s-ar putea sa o caute, cei trei pornesc intr-o aventura care le va schimba viata.

Ei merg de-a lungul Oceanului pana la prestigiosul Institut al Vietii Marine din California, un centru de reabilitare si acvariu. Incercand sa-si gaseasca mama (vocea lui Diane Keaton) si tatal (vocea lui Eugene Levy), Dory ii implica pe trei dintre cei mai ciudati locuitori ai Institutului: FS-11772-FINDING-DORY-PRINT-Poster-A1-Comunicate-presaHank (vocea lui Ed O’Neill), o caracatita artagoasa care se descotoroseste frecvent de angajati, Bailey (vocea lui Ty Burrell), o balena alba care e convinsa ca sonarul sau biologic e stricat, si Destiny (vocea lui Kaitlin Olson), un rechin-balena miop. Navigand cu abilitate mecanismele interne complexe ale Institutului, Dory si prietenii sai descopera magia din defectele lor, prietenii si familie.

Filmul este regizat de Andrew Stanton si co-regizat de Angus MacLane, iar producatoare este Lindsey Collins, alaturi de John Lasseter, producator executiv. Scenariul este semnat de Stanton si Victoria Strouse, iar muzica ii apartine lui Thomas Newman, cel care a asigurat coloana sonora si pentru pelicula „Finding Nemo / In cautarea lui Nemo” din 2003.

Filmul „Finding Dory / In cautarea lui Doryeste distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 17 iunie 2016, in format 3D, varianta subtitrata, respectiv dublata.

Poti urmari trailerul in varianta dublata aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s