Reteta drob de miel in aluat

Ingrediente drob de miel in aluat

Ingrediente umplutura: 500 grame de maruntaie de miel, doua oua, o lingura de pesmet, o lingura de smantana, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, doua fire de ceapa verde, putin ulei, sare si piper.

Ingrediente aluat: un ou, 150 grame de faina, o lingura de unt si sare.
Mod de preparare: pentru inceput fierbem maruntaiele, apoi le trecem prin masina de tocat. Adaugam ouale, pesmetul, sare, piper, smantana si verdeata tocata, adica mararul, patrunjelul si ceapa verde.

Acum ne ocupam de aluat. Facem un aluat fraged din oua, faina si unt. Intindem o foaie ca de taitei pe care o asezam intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina. Punem umplutura intr-un strat de grosime egala. Intoarcem marginile potrivind sa nu vina prea mult aluatul unul peste altul. Ungem cu ou si dam la cuptor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s