,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeste fanilor numai din 7 iunie pe marile ecrane

Asa cum fanii de pretutindeni stiu, Pikachu este un Pokémon si indiferent cat de expresive pot fi aceste creaturi de obicei, doar el este special si poate vorbi, din 7 iunie cand va prinde viata pe marile ecrane din toata tara.

Fie ca este vorba despre dependenta lui de cofeina, amnezia lui controversata sau doar personalitatea sa electrizanta, acest Pikachu este unic, iar Ryan Reynolds stie asta cel mai bine: ,,Are atitudine, nu gluma! Arata ca un bulgare de bumbac galben. (…) Tot filmul este special pentru mine si spun asta pentru ca am mai lucrat la proiecte care implicau mult CGI, insa de aceasta data este diferit. Pur si simplu ai impresia ca acest Pikachu respira pe marele ecran si ca daca intinzi mana il poti atinge si smotoci. Eu unul nu te-as sfatui sa o faci, pentru ca nu vreau sa fiu responsabil de ce o sa se intample in acest caz”, a declarat Ryan Reynolds, actorul care ii imprumuta vocea adorabilului personaj principal.

Primul film live-action „Pokemon Detectiv Pikachu” este dedicat simpaticului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din intreaga lume.

Povestea incepe cu disparitia detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului sau, Tim, de doar 21 de ani. In ajutorul tanarului vine fostul partener Pokemon al tatalui, Detectivul Pikachu, un personaj super amuzant, insa cu necunoscute probleme de memorie. Doi parteneri neobisnuiti, dar perfect compatibili (Tim fiind singurul om care poate intelege ce spune blanosul galben) acestia se aventureaza impreuna in dezlegararea incurcatului mister.

In timp ce alearga dupa dovezi prin orasul Ryme – tinutul fantastic in care oamenii si Pokemonii traiesc in armonie – cei doi fac cunostinta cu tot felul de Pokemoni si descopera un adevar care ameninta pacea din Universul Pokemon.

Din 7 iunie, „Pokemon Detectiv Pikachu” poate fi vizionat pe marile ecrane in versiunea dublata in limba romana sau subtitrata, numai in formatul 3D.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s