scoli-de-Vara-pentru-o-Vacanta-Reusita-Bucuresti-2019-1200X628-GOKID

Cand incep programele scolilor de vara in Bucuresti

Vine vacanta! si incep bineinteles programele scolilor…de vara!

Organizatorii au pregatit programe variate pentru a-i satisface atat pe cei care isi doresc sa socializeze si sa se imprieteneasca, sa exploreze orasul sau sa se manifeste creativ, cat si pe cei dornici sa invete ceva nou sau sa consolideze cunostintele acumulate in anul scolar. Am grupat pe activitati 10+ scoli de vara deosebite din Bucuresti unde cei mici sunt asteptati cu bratele deschise imediat ce se incheie anul scolar.

Activitati creative & Vizite

Club de Vara @ Clubul Copiilor Isteti
17 IUNIE – 6 SEPTEMBRIE

Clubul de Vara de la Clubul Copiilor Isteti va asteapta cu multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, multe jocuri si voie buna!

Activitatile sunt sustinute de cadre didactice calificate si cu experienta si au la baza invatarea prin joc si sunt preponderent creative: desen, pictura, colaj, modelaj, dans si miscare, povesti terapeutice, experimente practice, jocuri de rol, plimbari in aer liber si altele.

Locatia este situata in zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua, moderna si foarte luminoasa la Piata Domenii – Turda. Preturile pleaca de la 345 lei pe saptamana.

Dezvoltare Personala

Emotii de Vacanta, scoala de Vara @ MindTherapy Center
3-10 ANI | 1 IULIE – 30 AUGUST

Vara asta te distrezi, inveti si iti faci prieteni noi, alaturi de specialistii de la MindTherapy Center. O echipa de psihologi, psihopedagogi, psihoterapeuti cu experienta in invatare prin intermediul jocului dornici impartasesc noi si vechi modalitati de a face fata provocarilor de zi cu zi in ceea ce inseamna cerintele specifice varstelor de 3-6 si 7-10 ani.

Cei mici sunt asteptati de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 13:00, iar preturile sunt de 250 lei/ saptamana sau 900 lei/ abonament lunar.

Programul se desfasoara in perioada 1 iulie – 30 august 2019 la sediul MindTherapy Center, din str. Semicercului, nr. 1.

Scoala de Vara SoulKids

Lectii de viata esentiale pentru copii
6-12 ANI | 17 IUNIE – 19 IULIE

Programul SoulKids a fost creat in Singapore si vine pentru prima oara in Romania! Un program unic, si cu mare impact, care ajuta copilul sa dezvolte incredere in sine, il incurajeaza sa gaseasca ceea ce il face pe el special si sa nu se compare cu altii, sa fie perseverent, sa gandeasca pozitiv, sa fie deschis la a incerca lucruri si experiente noi, sa paseasca in afara zonei lui de confort si sa lucreze in echipa.

Obiectivul atelierelor din cadrul scolii este sa-i faca pe copii sa-si identifice punctele forte si pasiunile si sa contruiasca pe ele pentru a atinge excelenta. Copiii vor intelege ca sunt unici si speciali, vor invata sa nu se compare cu altcineva, ci sa incerce sa devina cea mai buna varianta a lor. Vom imbunatati stima de sine si vom descoperi o multime de lucruri despre fiecare dintre noi. Vom invata sa ne punem la adapost de influente negative si de oameni din jurul nostru care ne descurajeaza. Vom intelege care este reteta succesului si cum daca aplicam aceasta reteta vom avea succes in tot ce ne propunem.

Scoala de vara SoulKids se desfasoara la Education Point si Casa cu Rost. Preturile pleaca de la 650 de lei pe modul.

Limbi Straine

Clubul de Vacanta in Limba Franceza @ Institutul Francez si la Liceul Francez Anna de Noailles

La Institutul Francez si la Liceul Francez Anna de Noailles va incepe in curand Clubul de vacanta pentru copiii si adolescentii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani!

Programul clubului de vacanta vizeaza sa mobilizeze creativitatea si imaginatia participantilor, pentru ca invatarea limbii franceze sa fie asociata cu o activitate facuta din placere. Organizatorii au pregatit atat un program scurt cat si unul prelungit. Obiectivul principal al acestor cursuri este dezvoltarea competentei de comunicare orala in limba franceza, plecand de la activitati de divertisment organizate in jurul unui proiect pedagogic.

Institutul Francez se afla in zona Piata Romana iar Liceul Francez Anna de Noailles in zona de nord a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Preturile scolii de vara pleaca de la 525 lei/ modul de 13,5 ore.

Vezi lista completa de evenimente pe GOKID.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s