Joaca nu se opreste in copilarie

Joaca nu se opreste in copilarie

Noi suntem de parere ca joaca nu are varsta. Doar pentru ca esti adult, parinte, sot sau sotie, angajat, om cu multe responsabilitati, nu inseamna ca nu mai poti sa te joci. Este chiar indicat sa iti amintesti de lucrurile pe care le faceai in copilarie si sa le mai reiei, din cand in cand. La Meditatii pentru parinti, iti spunem toate motivele pentru care joaca este importanta si acum, la varsta adulta.

„Exista un copil in fiecare dintre noi”, puncteaza Cati Calin, trainer in Metoda Espere, adaugand si ca: „de cele mai multe ori, il regasim atunci cand ne enervam, atunci cand avem niste emotii extraordinar de puternice”.

Dar ce-ar fi sa ne regasim copilul si in situatii mai fericite, cum ar fi joaca? Si aici nu ne referim doar la timpul pe care il petreci cu puiul tau, ci si la jocuri cu altii de varsta ta.

De exemplu, provoaca-ti colegii de birou sa se joace. Iesiti intr-o seara sa jucati niste jocuri de societate sau un fotbal sau chiar mima. Nu numai ca veti fi mai uniti, dar veti vedea ca joaca este si un combustibil foarte bun pentru creativitate.

Mai multe despre cum te ajuta joaca chiar si acum, adult fiind, iti spune Cati Calin, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s