Invata sa-i cresti copilului nivelul de inteligenta emotionala

Invata sa-i cresti copilului nivelul de inteligenta emotionala

La drept vorbind, nu doar copiii au nevoie sa isi creasca nivelul de inteligenta emotionala, ci chiar si noi, adultii. Fiind principalul model al copilului tau, pentru a-l ajuta sa fie mai empatic, este nevoie sa descoperi si tu mai multe despre empatie. La Meditatii pentru parinti, iti vorbim despre o conferinta care te-ar putea ajuta in acest sens.

Copilul tau se va uita mereu la tine, pentru a-ti prelua comportamentele. Modul in care tu actionezi este primul sau exemplu. „Inainte de a avea copii curajosi, plini de compasiune si gata de conectare, avem nevoie de parinti curajosi, plini de compasiune si gata de conectare”, explica Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si terapeut relational.

Cu alte cuvinte, pentru a-i creste copilului nivelul de inteligenta emotionala, este nevoie sa iti cresti tu nivelul de inteligenta parentala.

Este usor de zis, dar cat de greu este de facut? Poate fi chiar simplu, daca ai trei specialisti in parenting si psihologie sa te ghideze. De aceea, Gaspar Gyorgy anunta conferinta Cultivarea inteligentei parentale, prin curaj, compasiune si conectare, pe care o va gazdui alaturi de Diana Stanculeanu si Urania Cremene, pe 29 octombrie. Detalii despre conferinta si subiectele abordate iti oferim acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s