De la instinct la inteligenta parentala

De la instinct la inteligenta parentala

Doi dintre cei trei speakeri de la conferinta Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune si conectare” au venit la Happy Music cu Ruxandra si Marius, unde ne-au oferit un preview al evenimentului. Gaspar Gyorgy si Diana Stanculeanu au venit cu o multime de invataminte si sfaturi utile pentru relatii mai armonioase in familie. Daca ai ratat interviul despre inteligenta parentala, asculta podcastul aici.

In continuare este spatiu foarte mare de dezvoltare, pentru parintii din Romania”, a mentionat Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si terapeut relational.

Parintele este atat de valoros, din punct de vedere emotional, pentru copilul sau”, a adaugat si Diana Stanculeanu, coordonator programe Salvati Copiii Romania. „Nimeni altcineva in lume nu ar putea sa genereze impact, schimbare si bunatate in viata unui copil asa cum poate sa o faca mama si tata.”

Cei doi experti in parenting si psihologie, insotiti de Urania Cremene, vor sustine pe 29 octombrie o conferinta extrem de importanta pentru parintii care isi doresc sa se dezvolte si sa isi ajute copiii sa creasca armonios.

Cum evenimentul va acoperi trei elemente vitale pentru sanatatea relationala si inteligenta parentala, anume curajul, compasiunea si conectarea, Gaspar si Diana au venit la Itsy Bitsy FM sa detalieze putin conceptele.

Mie mi se pare ca fiecare dintre acesti termeni reprezinta o caramida de baza pentru fiinta umana si ne ajuta sa ne reumanizam”, a explicat Gaspar Gyorgy. „Ce am observat eu e ca, in zilele noastre, suferim de o criza majora de empatie si compasiune.”

Asculta tot interviul de la Happy Music cu Ruxandra si Marius, in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s