Gala Itsy Bitsy 2019 – Lideri pentru Liderasi

Gala Itsy Bitsy 2018 – Lideri pentru Liderasi

La Itsy Bitsy FM, recunoastem oamenii valorosi care fac lucruri in beneficiul copiilor, liderii dedicati si pasionati, interesati cu adevarat sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte leadershipul personal pentru a reusi in viata. Pentru ca liderii de azi inspira generatia de maine am creat Gala Itsy Bitsy –  „Lideri pentru Liderasi”.

Itsy Bitsy a devenit o comunitate care ii ajuta pe copii sa isi implineasca potentialul, sa isi identifice pasiunile si punctele forte si ii ajuta sa isi implineasca vocatia, sa isi dezvolte leadershipul personal pentru a reusi in viata.

Primele persoane care ii influenteaza viata copilului sunt parintii. Parintii sunt primii lideri pentru copilul lor. Dupa parinti, urmatorii lideri care ii influenteaza sunt cei care ii educa si modelele din societate. Cu cat acesti oameni sunt niste lideri de valoare, cu atat copiii vor avea sansa sa devina si ei la fel. Cu cat copiii au in jurul lor modele de succes, oameni de valoare care au reusit, cu atat increderea ca si ei vor reusi in viata va creste.

Un lider este un om care are viziune, idei, inspira, este empatic, are incredere in fortele proprii, este responsabil, face performanta. 90% dintre abilitatile de lider se invata si se cultiva.

Un lideras e orice copil. Un copil care se afirma, care intreaba, care e curios, care are pareri proprii, care viseaza si indrazneste sa infaptuiasca, care spune lucrurilor pe nume, fara frica. In primii ani de viata majoritatea copiilor sunt asa, dar pe parcurs aproape toate acestea le pierd… Cum facem noi, ca parinti, astfel incat ei sa isi pastreze aceste calitati de lideri? Cum facem ca liderasii sa devina lideri, intr-o zi?

Noi ca parinti suntem responsabili de modelele la care sunt expusi copiii nostri. Noi ca oameni suntem rezultatul intalnirilor pe care le avem in viata. Pana la o anumita varsta, parintii sunt cei care conduc viata copiilor si pot influenta major aceste intalniri, daca sunt ele de valoare sau nu. Fiecare parinte trebuie sa isi asume acest rol de lider al copilului lui. Pentru ca fiecare copil face in primul rand ceea ce vede la parinte.” – Nadia Tataru, director Itsy Bitsy FM

Anul acesta, la Gala Itsy Bitsy vom premia liderii care in 2017 au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor, in diverse domenii: actiuni caritabile, social media, parenting, educatie, cursuri extrascolare, proiecte sportive si culturale.

Editia a treia a Galei Itsy Bitsy va avea loc pe 30 ianuarie 2018, de la ora 18:30, in „Castelul din inima Capitalei”, Le Chateau.

Poti urmari evenimentul LIVE, pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/radioitsybitsy/.

Categoriile de premii de la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi:

Vezi aici editia de anul trecut:

Fii parte din acest moment special, urmarind transmisiunea evenimentului LIVE, pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/radioitsybitsy/.


2 comentarii la „Gala Itsy Bitsy 2018 – Lideri pentru Liderasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s