Ela Craciun: Workshop de relaxare pentru parinti, de 1 iunie

Ela Craciun: Workshop de relaxare pentru parinti, de 1 iunie

Indragita bloggerita Ela Craciun a venit la Happy Music cu Ruxandra si Marius sa ne povesteasca despre surprizele pentru copii si parinti, pe care le-a pregatit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala. Asculta podcastul si descopera mai multe despre workshopul de relaxare pentru parinti sustinut de Ela pe 1 iunie, plus multe alte activitati.

„Eu cred ca primul pas ca sa devii un parinte mai relaxat este constientizarea. Sa constientizezi ceea ce faci, ceea ce te supara si ceea ce ai putea imbunatati. Cred ca este suficient sa ai niste tool-uri de care sa te folosesti atunci cand ai nevoie, atunci cand simti ca iti este putin mai greu”, ne-a spus Ela Craciun.

Bloggerita va aduce aceste instrumente la Zona Itsy Bitsy Parenting, de la ora 11:00, in cadrul atelierului „Cum sa fii un parinte relaxat”.

Cum putem deveni parinti mai relaxati? Care sunt cele 5 lucruri esentiale pe care orice parinte trebuie sa le faca pentru a fi mai relaxat? Ela va raspunde la intrebari dar nu va fi singura. Alaturi de ea va participa la eveniment Cerasela Rogen, coach transformational, care le va oferi parintilor niste recomandari foarte utile.

In cadrul workshopului, vor fi implicati si copiii cu varste peste 5 ani. Cei mici vor participa la jocuri de rol, din care parintii sa observe cum reactioneaza in diverse situatii.

In plus, Ela Craciun organizeaza si un concurs la eveniment. O familie dintre participantii la atelier va avea ocazia sa castige o excursie la Gura Humorului.

Mai multe despre acest concurs si despre workshopul de relaxare pentru parinti de 1 iunie poti afla acum, in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s