Baylab 2018: Start la experimente pentru copii

Baylab 2018: Start la experimente pentru copii

Cel mai bun mod de a-i apropia pe cei mici de stiinta este prin joaca. De aceea ne place atat de mult de jucausii de la Bayer, care anual organizeaza sesiunile Baylab, cu experimente pentru copii. Despre inscriereile la Baylab 2018 si surprizele acestei editii iti spunem acum, la Meditatii pentru parinti.

„Baylab este un proiect care a plecat de la misiunea Bayer – Stiinta pentru o viata mai buna”, aflam de la Radu Rotaru, coordonator Baylab. „Este un proiect menit sa cultive dorinta de a invata prin joaca si de a construi un parteneriat cat mai strans intre elevi, profesori, parinti si autoritati.”

De 5 ani incoace, Laboratorul Bayer organizeaza sesiuni de experimente pentru copii, pentru a-i ajuta pe elevii cu varste intre 6 si 12 ani sa descopere partea distractiva a stiintei. Anul trecut, Baylab s-a desfasurat in cinci orase din tara (Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara si Constanta), cu 240 de sesiuni de experimente si peste 7.200 de participanti.

Inscrierile pentru Baylab 2018 au inceput deja si se fac pe site-ul oficial. Sesiunile vor avea loc dupa urmatorul program:

  • Bucuresti: 7 – 18 mai, la U.S.A.M.V. – Facultatea de Agricultura
  • Cluj Napoca: 7 – 11 mai, la U.M.F. – Centrul de Medicina Avansata MEDFUTURE
  • Timisoara: 7 – 11 mai, la Universitatea de Vest
  • Constanta: 14 – 18 mai, la Universitatea Ovidius
  • Iasi: 14 – 18 mai, la U.S.A.M.V. – Facultatea de Agricultura
  • Chisinau: 21 – 25 mai (locaţie în curs de confirmare)

Mai multe informatii despre Laboratorul Bayer poti afla acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s