Petrece timp de calitate cu familia, la Brunchissimo!

Cum suna pentru tine o duminica perfecta, in familie? Avem noi o propunere pentru tine! Buna dispozitie, un loc de de joaca complet reamenajat pentru si mai multa distractie pentru copii si un live band senzational – totul pentru dupa-amiaza de duminica relaxanta in familie.

Cand? In fiecare duminica, intre 12:30 si 16:30, la Brunchissimo, elegantul brunch de duminica gazduit de InterContinental Bucuresti, la Braseria Corso!

Te vei delecta cu fructe de mare gatite live, stridii proaspete si caracatita la standul de seafood, o statie de live cooking cu vitel si curcan gata sa reinventeze hamburgerul intr-o chifla brioche, doua tipuri de terrine belgian. Insa acestea sunt doar cateva dintre noutatile culinare din cadrul noului sezon Brunchissimo.

Pe langa o experienta culinara desavarsita, pregateste-te sa te destinzi si cu spectacolul de muzica live.

Activitati distractive si jocuri interactive pentru cei mici

Parintii pot savura cele mai delicioase preparate, iar cei mici se vor bucura de zona de distractie, unde ii asteapta Super ZAPA, care nu va lasa sa se plictiseasca si ii va duce in lumea jocurilor interactive.

O sesiune de karaoke este exact ceea ce ii trebuie unei petreceri pentru copii!

Sub indrumarea lui Zapa si a echipei Itsy Bitsy FM, cei mici vor canta mai multe melodii si vor invata cum sa isi exprime talentele si creativitatea. Workshopurile de desenat sau spus povesti vor anima, de asemenea, atmosfera, transformand Brunchissimo dintr-un eveniment relaxant si in unul educational!

„Brunchissmo, parents love it, kids will adore it”, este mai mult decat un slogan, este un vibe de duminica la InterContinental Bucuresti.

CONCURS! Castiga o invitatie la Brunchissimo!

Primavara se numara concursurile la Itsy Bitsy FM! Punem la bataie o invitatie* pentru intreaga familie, la Brunchissimo!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga? Intra pe pagina noastra de Facebook, lasa un comentariu la postarea de concurs si te inscrii automat in concursul care iti poate aduce o invitatie pentru toata familia la Brunchissimo!

*Invitatia este valabila pentru brunch-ul din ultima duminica a lunii martie, respectiv 31 martie 2019.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s