Despre educatia copilului si provocarile colectivitatii, la Modern Dad’s Challenges, editia 13

Taticii si viitorii tati sunt invitati la o noua intalnire Modern Dads’s Challenges pe 11 aprilie, de la ora 18:30, la Hotel International Bucuresti.

La cea de-a 13-a editie Modern Dad’s Challenges se va discuta despre ”Educatia copilului si provocarile colectivitatii”, un subiect care trezeste in minte oricarui parinte o multime de intrebari:

De la ce varsta duci copilul la gradinita? Cum ar trebui sa arate programul unui copil mic? Da sau nu pentru optionale in gradinita? Cand incepi sa cauti gradinita? Ce criterii trebuie sa urmaresti? Care sunt diferentele dintre sistemul clasic si cel alternativ? O fi mai bine la privat decat la stat? Cum facem mai usoara acomodarea la cresa? Cum ii intaresti imunitatea si cum faci fata bolilor specifice colectivitatii?

Cu raspunsuri la aceste intrebari (si la multe altele) vor veni pregatiti expertii invitati la eveniment: Otilia Mantelers (Leader Hand in Hand Parenting in Romania) si Madalina Gidiuta (Director Butterfly Educationl Group).

Otilia Mantelers le va vorbi taticilor prezenti la intalnire despre educatia copilului prescolar, iar Madalina Gidiuta va discuta despre acomodarea copilului la cresa/gradinita.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile, pe baza inscrierii online, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s