Dieta de vara: Cum facem fata caldurii

Dieta de vara: Cum facem fata caldurii

Odata cu inceputul sezonului calduros, este nevoie sa facem niste schimbari in alimentatie. Dieta de vara este recomandata tuturor, fie ei copii sau adulti. La Traieste Sanatos cu Simona, vorbim despre cele mai bune alimente pentru acest anotimp.

Pe timp de vara, cand soarele arde cel mai tare, este important sa avem in vedere un aspect principal: hidratarea. Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, insista pe acest aspect, in cadrul emisiunii Traieste Sanatos cu Simona.

Ca urmare, dieta de vara se bazeaza foarte mult pe alimentele bogate in apa, cum ar fi fructe si legume de sezon, iaurturi, borsuri si ciorbe, ceaiuri, compoturi si asa mai departe. Iar apa este la loc de frunte, in orce anotimp, dar mai ales vara.

Tot in acest anotimp, este important sa evitam bauturile carbogazoase sau cele cu zahar si grasimile (chiar si cele sanatoase). Daca vrem sa le dam copiilor un suc, mai bine combinam niste apa minerale cu un suc de fructe proaspat stoarse. Totodata, in loc sa mancam carne grasa, pe timp de vara, trecem pe carne slaba si peste.

Mai multe despre dieta de vara si cum evitam deshidratarea la copii aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s